Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Gjenta bestilling

Bryan-210000-201

Marshall

Marshall
Marshall
 • Bryan-210000-201 thumbnail
 • Bryan-210000-201 thumbnail
 • Bryan-210000-201 thumbnail

Vårt pris:995 kr Rek. pris:995 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
130 mm
Linsebredde:
40 mm
Linsehøyde:
40 mm
Nesebro:
Stanglengde:
130 mm
Materiale:
Plast
Farge
Black
Farge på glass:
Dark Smoke Grey
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

Marshall Bryan er et par klassiske, runde solbriller fra det ikoniske rockemerket Marshall. Den fine og overdrevne nesebroen i form av et nøkkelhull bare oser av retrostil og gir deg utvilsomt en særegen og karakteristisk stil. Merket er inngravert på utsiden av stengene.

Denne utgaven av Marshall Bryan kommer i en stilig svart og gullfarget utførelse med svarte stangtupper. Glassene beskytter selvsagt også mot solens farlige UV-stråling.

Marshall er et ikonisk rockemerke som oppsto i musikkbransjen, og som den siste tiden også har gjort det stort innen briller. Marshall har havnet i rampelyset på nytt, mye takket være sin likefremme stil og nyskapende ånd når det gjelder briller. Med sin moderne design og sine håndlagde briller byr Marshall på en vakker kombinasjon av både rock’n’roll og stjerneglans. Blant Marshalls briller finner vi flere modeller med navn som er inspirert av klassiske rockeikoner som Mick, Jimi, Bryan og Henry. Utformingen og fargene på Marshalls briller utstråler også en selvsikkerhet som fort leder tankene mot legendariske rockestjerner og udødelige stilikoner.

I 1923 ble pioneren og trommeslageren Jim Marshall født. Etter en kortere karriere som musiker startet han sin egen trommeskole, og senere også en musikkbutikk. Som gammel musiker skjønte han fort at noe manglet for at gitarlyden skulle bli så bra som mulig. Resultatet ble en smått legendarisk gitarforsterker, og resten er som man pleier å si: historie. Marshall er i dag nesten synonymt med gitarforsterkernes gitarforsterker, men varemerket har også begitt seg inn på andre markeder – blant annet solbriller. I likhet med forsterkerne kjennetegnes solbrillene av høy kvalitet og et godt håndverk, og designen minner om varemerkets rocka sjel. Solbriller fra Marshall er rett og slett rock ‘n’ roll og stjerneglans. De håndlagde brillene har fått navn etter musikklegender som Mick, Bob, Debbie og Jimi.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.