Gå til kassen
   Forsett med å bruke linser på en sikker måte under Covid-19

   Forsett med å bruke linser på en sikker måte under Covid-19

   Hverdagen ser litt annerledes ut i dag enn hva den gjorde for kort tid siden. Mange av oss har trengt å tilpasse vår hverdag til de rådende omstendighetene, og de vanlige rutinene våre har blitt forrykket. Her vil vi gi noen tips for hvordan du best tar vare på tiden, finner nye rutiner og hvordan du best skal gjøre for å fortsette å bruke dine linser på en sikker måte.
   Fortsett å bruke linser på en sikker måte

   Fortsett å bruke linser på en sikker måte

   Selvsagt kan du fortsette å bruke dine linser som vanlig så lenge du følger du korrekte råd for bruk og stell for å forhindre potensiell spredning av coronavirus. Dette inkluderer nøye vask, rengjøring og tørking av hendene før kontaktlinser håndteres. Dersom du bruker flerdagslinser som du rengjør på slutten av dagen er det viktig å rengjøre de nøye med linsevæske. Bruk ikke vann fra kranen når du rengjør linsene og linseetuiet, men bare linsevæske, for å minimere risikoen for spredning av mikroorganismer i øyet. Bruker du endagslinser så slipper du å tenke på å rengjøre linsene hver dag. Da har du nye og freshe linser hver morgen, og så er det bare å kaste de etter dagens bruk.

   Kontaktlinser i forbindelse med mosjon

   Kontaktlinser i forbindelse med mosjon

   Mange av oss har fått mere tid hjemme, og har ekstra tid å bruke på familie, hjemmet eller hobby. Å få ekstra tid er verdifullt - så bruk den klokt!

   For å holde motivasjonen oppe anbefaler vi å legge den ekstra tiden du har på deg selv. Gjør denne tiden til en investering i ditt velbefinnende. Gå ut i naturen og løp, ta en sykkeltur eller gå en lang tur. Oppdag geocaching eller yoga. Linser er et veldig praktisk valg når man er aktiv. De fungerer sammen med hjelm og er ikke i veien når man beveger på seg.

   Et praktisk alternativ i hjemmet

   Et praktisk alternativ i hjemmet

   Mange velger også å bruke sin ekstratid på å finne en ny hobby, bake eller lage mat. Eller ta seg tid til å fikse opp hjemme - det kan være renovering man ikke har rukket å gjøre, eller male om et rom. Har man en hage eller balkong kan det være morsomt å møblere om eller plante nye planter. Under alle disse aktivitetene velger mange å bruke linser da det er smidig, og du selvsagt kan fortsette å gjøre dette i disse tider. Man slipper briller som glir ned på nesen når man planter om planter, og skrur sammen møbler, eller farge som havnet på brillene når man maler om. Bruker du linser så slipper du også at brillene dine dugger igjen når du åpner ovnen for å se om ditt nye mesterverk er blitt klart.