Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Velkommen tilbake !

  Oppdag fordelene med Mine Sider!

  • Lagre resept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorikk
  • Favoritter
  • Andre opplysninger
  • Gjenta bestilling

  0 av 0 produkter

  Briller

  - Her er alle briller på LensWay

  Solbriller

  - Her er alle solbriller på LensWay

  Tilbehør

  - Her finner du alt av tilbehør til linser, briller og solbriller hos LensWay.

  Om briller

  Briller er så mye mer enn bare et synshjelpemiddel. Briller er like mye et motetilbehør som gir deg stil og karakter. Rett og slett en perfekt kombinasjon av mote og funksjon. I vårt sortiment av brilleinnfatninger finner du noe for alle behov og smaker. Når du kjøper briller hos oss så kan du dessuten føle deg trygg, vel vitende om at alt er inkludert. Brilleinnfatning, glass for din synsfeil, etui, antirefleks og hardhetsbehandling er nemlig alltid inkludert i prisen. For at du ska føle deg trygg med å kjøpe briller på nettet har vi også en fornøydhetsgaranti. Den gjør at om du ikke er hundre prosent fornøyd med din brilleinnfatning kan du angre ditt kjøp i opp til 3 måneder. Våre briller har også en 2 års produktgaranti som beskytter deg mot produksjonsfeil. Om du fortsatt har noen funderinger så finnes vår prisbelønnede kunderservice der for deg. De har åpent hverdager mellom 08,00-18 og ser frem imot å hjelpe deg. Å kjøpe briller på nettet blir rett og slett ikke tryggere enn hos oss.

  Om solbriller

  Solbriller er et tilbehør som gir deg det beste fra to verdener. Dels gir de dine øyne beskyttelsen de trenger, dels gir de deg en vakker utstråling. Det finnes derfor ingen tilbehør som kan matche solbriller når solen lyser. Hos oss finner du solbriller fra de store varemerkene til de prisene du har råd til. Vi tilbyr også prisgaranti på våre solbriller. Noe som betyr at om du finner dine solbriller billigere på et annet sted, så matcher vi denne prisen. Når du har bestilt dine solbriller vil du selvfølgelig få dem hjem så raskt som mulig. Vi sender 95% av bestillingene samme dag som bestillingen er gjort. På denne måten kan du ha dine nye solbriller i posten innen 3-5 arbeidsdager. I vårt sortiment av solbriller finnes det noe for alle smaker. Fra sporty Oakley til klassiske og luksuriøse Prada, tll alle stilstartende solbriller fra Ray-Ban. Oppdag selv.

  Tilbehør

  Om du vil få det meste ut av dine linser, briller og solbriller er tilbehøret helt sentralt. Fra grunnleggende ting som linsevæske og øyedråper til mer kosmetiske produkter som ansiktsmasker. Her finner du produkter som gir øynene dine ekstra omtanke. Vil du ha friske og velfungerende øyne er det nemlig nødvendig at du tar vare på dem. Så glem ikke bort tilbehøret når du kjøper dine linser, briller og solbriller. Øynene dine fortjener alltid det beste.

  Linser

  - Her er alle linser på LensWay.no

  Døgnerundtlinser

  - Her er alle døgnerundtlinser på LensWay

  Endagslinser

  - Her er alle endagslinser på LensWay.no

  Fargede linser

  - Här är alla färgade linser på LensWay.no

  Månedslinser

  - Her er alle månedslinser på LensWay.no

  Progressive Linser

  - Her er alle progressive linser på LensWay.no

  Toriske Linser

  - Her er alle toriske linser på LensWay.no

  Ukelinser

  - Her er alle ukelinser på LensWay.no

  Om linser

  Linser er et fantastisk synshjelpemiddel. De hjelper deg å se klart på en behagelig og smidig måte. De gir deg muligheten til å leve et mer aktivt og uhindret liv. Hos oss finner du linser for alle synsfeil og behov. Det spiller ingen rolle om du er nærsynt, langsynt, astigmatiker eller alderssynt. Vi har kontaktlinser som korrigerer din synsfeil. For at du skal kjenne deg trygg med at du får dine linser til en bra pris så tilbyr vi dessuten prisgaranti på alle våre kontaktlinser. Det vil si om du finner dine linser billigere noe annet sted, så matcher vi den prisen. Å få sine linser hjem raskt er veldig viktig for mange. Vi sender 95% av bestillingene samme dag som de er laget. Du kan derfor regne med å ha dine linser i posten innen 3-5 arbeidsdager fra dagen du gjorde bestillingen.

  Om døgnlinser

  Døgnerundtlinser er den mest moderne varianten av linser. De er produsert av materialet hydrogel-silikon som slipper gjennom store mengder syre til hornhinnen, over 6 ganger så mye som tradisjonelle linser. Denna kapasiteten med døgnerundtlinser gjør at de kan brukes alle timer i døgnet. Du trenger derfor ikke å ta dem ut når du legger deg for å sove. Å bruke døgnlinser er derfor på månge måter som å ikke bruke linser i det hele tatt. For den som lever et aktivt liv er døgnerundtlinser en meget attraktiv løsning. Du slipper blandt annet å legge ned for mye tid på pleie og håndtering. Noe som er spesielt behagelig om du for eksempel ofte er på reisefot. Døgnerundtlinser kan også være et alternativ for den som på grunn av uvanlig tørre øyne har vanskelig med å bruke vanlige endagslinser eller månedslinser. Dette på grunn av at linsene har en unik kapasitet til å slippe gjennom syre, og er derfor ikke i like stort behov av mye væske. Dette krever imidlertidig at man bruker linsene som vanlige månedslinser, dvs. tar de ut hver kveld for rengjøring, og venter til neste morgen med å sette dem på igjen.

  Om endagslinser

  Endagslinser er som navnet tilsier linser laget for å bruker i løpet av en dag. Det finnes en mengde fordeler med å velge endagslinser. Først og fremst er de det naturlige valget for deg som ikke ønsker å bruke så mye tid og krefter på selve håndteringen av dine linser. Med endagslinser unngår du nemlig alle former for rengjøring og omsorg, du kaster bare linsene når du er klare med dem for dagen. Enklere og mer fleksibelt blir det rett og slett ikke å bruke linser.Det er også flere hygieniske fordeler med endagslinser, en viktig er at du ved å bytte linser daglig minsker risikoen for irritasjon på øynene kraftig. De fleste eksperter er enig om at jo oftere du endrer linser, jo bedre. Det er også grunnen til at endagslinser ofte anbefales for allergikere. Avhengig av din bruk kan endagslinser også være det mest økonomiske alternativet. Du som bruker linser på en mer sporadisk basis, sparer penger ved å velge endagslinser istedenfor månedslinser eller ukeslinser. Ettersom du da kun betaler for tiden du bruker. Endagslinser er også å foretrekke om du har en aktiv livsstil, du kanskje holder på med idrett eller bruker mye tid på reise? Med endagslinser får du rett og slett friheten til å leve ditt liv som du vil.

  Om fargelinser

  Fargelinser gir deg muligheten til å forandre på ditt utseende på en fantastisk måte. Du kan velge linser som kun forsterker din naturlige øyenfarge, eller velge noen som endrer din øyenfarge helt. Mulighetene er store. Fargelinser finnes i tillegg både med og uten styrke. Du er kanskje som mange andre nysgjerring på hvordan du skulle se ut med annen øyenfarge? Med fargelinser kan du på en enkel måte få svaret på dette spørsmålet. Hvilken type fargelinser du skal velge avhenger fremfor alt på dine ønskemål. Om du vil ha fargelinser som forsterker din øyenfarge så skal du velge såkalte tinted-linser. Det er det perfekte valget for deg som vil ha en mer diskret forandring. Men er du derimot ute etter en mer dramatisk forandring er det opaque-linser som gjelder. Opaque-linser er helfargede og forandrer din øyenfarge helt.

  Om månedslinser

  Månedslinser er den vanligste typen av linser. Som navnet avslører er det linser som er laget for å brukes i løpet av en måneds tid. Månadslinser er en populär kategori av linser. Det er lett å forstå hvorfor, de er både rimelige og enkle å bruke. Du rengjør dine månedslinser ved å legge dem i linsevæske når du tar dem ut på kvelden. Når du så setter dem inn igjen dagen etterpå er de rene og klare for å brukes igjen. En stor fordel med månedslinser er at de finnes for nesten alle synsfeil. Utvalget er så stort at du med all sannsynlighet finner månedslinser for akkurat dine behov. Du kan velge mellom mer tradisjonelle linser som er produsert av hydrogel, eller mer moderne som er laget av silikon. De siste linsene på markedet er så fuktgivende at de kan brukes døgnerundt, såkalte døgnerundtlinser. Månedslinser finnes i mange rimelige varianter og er fra et økonomisk perspektiv veldig fordelaktige. Husk på å bruke en linsevæske som passer til din linsetype.

  Om progressive linser

  Progressive linser eller multifokale linser som de også kalles er designet for å korrigere presbyopi (alderssyn). Presbyopi er navnet på en naturlig forandring av synet som påvirker alle i 40-årsalderen. Den manifester seg i at du får vanskelig for å fokusere på nære objekt, mens synet på lang avstand fortsatt er bra. Grunnen til presbyopi er at linsen i øyet har blitt stivere og mistet sine elastiske evner. Du trenger derfor linser med en spesiell sliping som gjør at du kan se bra på alle avstander. Progressive linser gir deg dette i kombinasjon med øyenkomfort. For deg som vanligvis har lesebriller eller progressive briller är progressive linser også et attraktivt alternativ. Med progressive linser får du en helt annen frihet å leve et aktivt liv. Progressive finnes som endagslinser, ukeslinser, månedslinser og døgnerundtlinser.

  Om toriske linser

  Her finner du våre toriske linser. For den som er ukjent med begrepet toriske linser, så er det en type linser som korrigerer astigmatisme. Og hva er astigmatisme lurer du kanskje da på? Astigmatisme er en brytningsfeil som innebærer at øyet har forskjellige brytningskraft i forskjellige retninger. Det gjør at ditt syn blir uskarpt både på nært og lang avstand. For å korrigere astigmatisme trenger du toriske linser. Noe forenklet så handler det om linser med forskjellige slipinger på linsen. Astigmatisme er imidlertidig i prinsipp alltid kombinert med langsynthet eller nærsynthet. Det er også en veldig vanlig lidelse, mange har det uten å vite det selv. Det påvirker både voksne og barn. I dag finnes det toriske linser for de fleste astigmatikere. Du kan velge mellom døgnerundtlinser, endagslinser, ukeslinser eller månedslinser. Det er bare å besøke en optiker for å se hvilke toriske linser som egner seg best for deg og din livsstil.

  Om ukeslinser

  Ukelinser er designet for å brukes i 1-2 uker. Hvor lenge akkurat du skal bruke dine ukelinser avhenger av hva din optiker har anbefalt. Ukelinser er en av de mest populære typene av linser. Det er ikke vanskelig å skjønne. Pleien er enkel, du rengjør dine ukelinser ved å la dem ligge i linsevæske over natten. Dagen etter er de rene og klare til å brukes igjen.Utvalget av ukelinser er i tillegg stort. Det gjør at det finnes produkter for de fleste synsfeil. Du finner også ukelinser i forskjellige material. Først har du de tradisjonelle hydrogellinsene som du trenger å rengjøre over natten, så har du også hydrogel-silikonlinser som du kan bruke døgnerundt, såkalte døgntrundtlinser. Den relativt korte brukstiden gjør dessuten at du minimerer riskikoen for belegg og irritasjoner. Ukelinser finnes i mange rimelige varianter og det finnes produkter for nesten alle behov.

  chooseCity@dd_eyeexams

  Kategori