Velkommen til Lensway

Mine sider er en tjeneste som gjør det enklere å bestille linser og briller. Registrer deg gratis og ta del av fordelene allerede i dag!

 • Mine Sider erstatter vår tidligere RefillExpress
 • Registrer deg med samme e-post adresse som har blitt brukt ved tidligere bestilllinger for å kunne se din ordrehistorikk

Fyll inn e-post adresse

E-postadressene samsvarer ikke

Passordet må inneholde minst 6 tegn

» Du må godkjenne brukervillkårene

 • Spar alle dine resepter
 • Få prioritet på tilbud
 • Se din ordrehistorikk
 • Spare dine favoritter
 • Endre på dine opplysninger
 • Gjenta tidligere bestillinger

Briller

Velg vinsningsmodus
Produktbilder
Ansiktsbilder
Velg farge på glasset
Legg til et bilde

Et trygt kjøp! Hos oss får du alltid...

Briller

Briller hjelper deg å se bra og se bra ut. De er like mye et moteriktig tilbehør som et synshjelpemiddel. Her på Lensway kan du velge blant et mangfold av brillemodeller, vi har noe til enhver smak og ansiktsform. Du finner klassiske briller fra varemerker som Ray-Ban og Gucci og trendy motebriller fra Derek Cardigan og Saimi.

På mange måter er briller det optimale tilbehøret, de tillater deg å se verden med klare øyne, samtidig som de gir deg en vakker og særegen utstråling. Her på LensWay finner du de siste trendene og mest klassiske brillene som markedet har å tilby, og her kan du velge mellom en mengde av pilotbriller, ovale briller, rektangulære briller og runde briller av beste kvalitet. Vi er stolte over å kunne presentere et spennende og bredt brillesortiment med de nyeste trendene.

Briller for alle

I vårt sortiment finner du briller til alle anledninger, enten om det skal være til jobb eller fest. Her kan alle i familien finne et par favorittbriller. Vi streber etter å alltid kunne tilby brillemodeller som kombinerer høy kvalitet med vakker design.

Her på LensWay mener vi at kvalitet ikke skal koste skjorta, vi tilbyr brillemodeller fra kjente varemerker og høytbrytende, lette glass til overkommelige priser. Når du kjøper briller fra oss kan du kjenne deg trygg, vi har tre måneders åpent kjøp og to års produktgaranti på alle våre briller.

Du kan ved hjelp av vårt virtuelle prøverom (Vitual Mirror)se om du kler innfatningene du er interessert i. Du laster opp et bilde av deg selv og deretter får du se hvordan modellen du har valgt ser ut på deg.

Status og mote

Brillens historie kan spores tilbake til Italia mot slutten av 1200-tallet, men vitenskapen om at lys brytes i glass er betydelig eldre, det var allerede kjent i antikkens dager. Briller har gjennom tidene blitt ansett som et statussymbol, først og fremst fordi det bare var de rike som hadde råd til å bruke de, men briller er også forbundet med visdom.

Historien har gitt oss mange eksempler på at briller har vært et symbol på status. Man har funnet briller fra så tidlig som 1500-tallet med glass uten forsterkende effekt, noe som beviser at mennesker uten synsfeil valgte å bruke briller nettopp på grunn av statusen de fikk.

Briller har siden de så dagens lys stått for status og mote, her på LensWay finner du mange brilleinnfatninger som stolt fører arven videre.

 

Legg til dine egne bilder og prøv innfatninger i vårt virtuelle prøverom

Last opp et bilde
uploaded image
canvas

Beskjær bildet slik at hele ansiktet synes

Ferdig
align

På bildet skal du kikke rett inn i kameraet

Ta et bilde med webbkamera
cam Ta bilde

Er du fornøyd med bildet?

Klikk her for å aktivere kamera
preview

Er du fornøyd med beskjæringen?

Last opp et bilde
provide
magnifier
Pupillavstand: mm
Hentet fra din brilleseddel

  Marker pupillene på bildet ved å klikke på de med musen

  Oppgi din pupillavstand (i millimeter)
  Hva er pupillavstand?

  Pupillavstanden er avstanden mellom dine pupiller og måles i millimeter. På en brilleseddel står den ofte oppgitt som PD.

  Dersom du ikke har din brilleseddel tilgjengelig og likevel vil prøve briller kan du oppgi 64 som pupillavstand. 64 passer for de fleste voksne mennesker.

  Lukk
  Hjelp