Gå til kassen
  20%
  Blink intensive tears PLUS

  Blink intensive tears PLUS

  Komfortdråper 10 ml - Abbott

  99 kr79 kr

  Spesifikasjon

  Produsent
  Abbott
  Linsetype
  Komfortdråper
  10 ml
  OcuPure® konserveringsmiddel (natriumklorit)
  Innhold
  Polyetylenglykol 400 (PEG 400) - 0,25%, OcuPure-konserveringsmiddel (natriumklorit), natriumhyaluronat - 0,38%, borsyra, natriumborat, natriumklorid, kaliumklorid, kalciumklorid, magnesiumklorid, rent vann
  Holdbarhetstid (åpnet beholder)
  45 dager

  Mer om produktene

  Blink intensive tears Plus er øyedråper som gir langvarig lindring til tørre og irriterende øyne.

  Blink intensive tears PLUS øyedråper fra Abbot Medical Optics er en tykkere gel som gir en mer langvarig lindring av den populære Blink Intensive Tears. For deg som stadig kjemper med tørre og irriterende øyne er Blink intensive tears PLUS med sine smørende egenskaper idealistisk. Blink Intensive Tears PLUS er spesielt utviklet for mennesker som har hyppige forstyrrelser av trøtte, tørre og irriterte øyne.

  Takket være en unik formulering kan Blink intensive tears PLUS gi dine øyne langvarig lindring. I en undersøkelse som ble gjort av et uavhengig institutt, oppgav over 60% av de som testet Blink Intensive Tears Plus at effekten varte lengre enn to timer. Blink intensive tears PLUS er også tilpasset til å fungere sammen med kontaktlinser.

  Blink intensive tears PLUS kommer i en pakket i en praktisk flaske på 10ml som er enkel å ta med seg. Når øynene føles tørre er det bare å bruke litt Blink Intensive Tears Plus på dem så vil det føles bedre med en gang. Blink Intensive Tears Plus holder dine øyne friske ved å forsterke øyets naturlige fuktighet. Du kan bruke Blink intensive tears PLUS om dagen og om natten.

  Dosering og bruksanvisning:

  Anbefales for bruk etter behov både under dagen og natten. Kan brukes til alle kontaktlinsetyper. For deg som bruker kontaktlinser er det derimot anbefalt å ta dråpene før du setter i linsene, og etter at du har tatt dem ut.

  Sett i 1 eller 2 dråper i øyet etter behov og blink flere ganger for å skylde øyet. Bruk ved behov hele dagen.

  Åpnet forpakning skal brukes innen 45 dager, deretter skal væske som er til overs kastes. For å unngå at smuss kommer i kontakt med væsken bør du ikke røre flaskens munn med fingre eller andre gjenstander."

  Produktomtaler