Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

  • Lagre resept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorikk
  • Favoritter
  • Gjenta bestilling

Blink contacts

Komfortdråper - Abbott

Blink contacts

73 kr

Spesifikasjon

Produsent
Abbott
Linsetype
Komfortdråper
20 x 0.35ml
Innhold
Natriumhyaluronat 0,15 %, kaliumklorid, natriumklorid, boratbuffer, magnesiumklorid, rent vann
Holdbarhetstid (åpnet beholder)
Kast pipetten åpnet og eventuelt gjenværende oppløsning umiddelbart etter bruk.

Mer om produktene

Blink contacts er supereffektive øyedråper som lindrer og frisker opp tørre, trøtte øyne.

Blink contacts fra Abbot Medical Optics er øyedråper som effektivt smører og gir tørre øyne fukt. For deg med linser som kjemper mot irriterende øyne er Blink Contacts et utmerket alternativ. Blink Contacts bruker øynenens naturlige gjenfuktningssystem for å raskt lindre dine øyne, effekten varer også lenge. De inneholder natriumhyaluronat som er en del av øyets naturlige fuktighetssystem og fungerer slik at dine øyne får ny fukt hver gang du blinker. Blinkingen er nemlig kroppens naturlige måte å gjenfukte øynene og motvirke tørrhet.

For mennesker som bærer kontaktlinser er den naturlige gjenfukten ikke alltid nok, da er Blink contacts en reddning i nøden. Blink contacts er spesielt utformet for kontaktlinsebrukere og fungerer med alle typer av kontaktlinser. Du trenger ikke ta ut linsene for å tilsette øyedråpen. Bare drypp litt Blink contacts på dine øyne for å raskt få en frisk følelse.

Et sunnere linsebruk er nå altså bare en Blink Contacts bort, med disse superpresterende øyedråpene er dine tørre øyne snart bare et minne. Blink Contacts har en silkemyk konsistens som tilbyr komfort av beste sort. Dette er øyedråper som på et øyeblikk gir deg en enestående komfort og økt behagelighets følelse.

Blink Contacts kommer i to ulike forpakninger. Den ene er praktisk innpakket i en flaske på 10ml og inneholder konserveringsmiddelet OcuPure. Den andre leveres i en forpakning med 20 stykk engangsforpakninger (pippetter) som inneholder 0.35ml. Den versjonen inneholder ikke konserveringsmiddel.

Dosering og bruksanvisning:

Sett i 1 eller 2 dråper i øyet etter behov og blink flere ganger for å skylde øyet. Bruk ved behov hele dagen. Kan brukes til alle kontaktlinsetyper, uten at du trenger å ta ut linsene først. For ekstra komfort, plasser 1 eller 2 dråper på hver linse før de settes inn.

Engangspipettene åpnes gjennom å vri av toppen på pipetten. Kast beholdern og alt gjenværende middel umiddelbart etter bruk. For å unngå at smuss kommer i kontakt med væsken bør du ikke røre flaskens munn med fingre eller andre gjenstander.

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.