Gå til kassen
   Blink contacts
   69 kr56 kr
   19%
   Blink contacts
   • Blink contacts thumbnail
   • Blink contacts thumbnail

   Blink contacts

   Øyedråper 10 ml - Abbott

   69 kr56 kr

   Spesifikasjon

   Produsent
   Abbott
   Type
   Øyedråper
   packed@prodPagePop
   10ml flaska
   preservative@prodPagePop
   OcuPure®
   Innhold
   Natriumhyaluronat 0,15%, OcuPure® ™ 0,005% -konserveringsmiddel (kun i 10ml-flaskan), Kaliumklorid, Natriumklorid, Boratbuffert, Magnesiumklorid, Rent vann
   Holdbarhetstid (åpnet beholder)
   45 dager

   Mer om produktene

   Blink contacts er supereffektive øyedråper som lindrer og frisker opp tørre, trøtte øyne.

   Blink contacts fra Abbot Medical Optics er øyedråper som effektivt smører og gir fuktighet til tørre øyne. For deg med linser som kjemper med irriterende øyne er Blink Contacts et utmerket alternativ. Blink contacts bruker øynenes naturlige fuktighetssystem for å raskt lindre dine øyne, effekten er dessuten langvarig. De inneholder natriumhyaluronat som inngår i øyets naturlige fuktighetssystem og fungerer slik at dine øyne får ny fukt hver gang du blinker. Blinkingen er nemlig kroppens naturlige måte å gjenfukte øynene og motvirke tørrhet.

   For mennesker som bærer kontaktlinser er den naturlige gjenfukten ikke alltid nok, da er Blink contacts en reddning i nøden. Blink contacts er spesielt utformet for kontaktlinsebrukere og fungerer med alle typer av kontaktlinser. Du trenger ikke ta ut linsene for å tilsette øyedråpen. Bare drypp litt Blink contacts på dine øyne for å raskt få en frisk følelse.

   Et sunnere linsebruk er nå altså bare en Blink Contacts bort, med disse superpresterende øyedråpene er dine tørre øyne snart bare et minne. Blink Contacts har en silkemyk konsistens som tilbyr komfort av beste sort. Dette er øyedråper som på et øyeblikk gir deg en enestående komfort og økt behagelighets følelse.

   Blink Contacts kommer i to ulike forpakninger. Den ene er praktisk innpakket i en flaske på 10ml og inneholder konserveringsmiddelet OcuPure. Den andre leveres i en forpakning med 20 stykk engangsforpakninger (pippetter) som inneholder 0.35ml. Den versjonen inneholder ikke konserveringsmiddel.

   Dosering og bruksanvisning:

   Sett i 1 eller 2 dråper i øyet etter behov og blink flere ganger for å skylde øyet. Bruk ved behov hele dagen. Kan brukes til alle kontaktlinsetyper, uten at du trenger å ta ut linsene først. For ekstra komfort, plasser 1 eller 2 dråper på hver linse før de settes inn.

   Åpnet forpakning skal brukes innen 45 dager, deretter skal væske som er til overs kastes. For å unngå at smuss kommer i kontakt med væsken bør du ikke røre flaskens munn med fingre eller andre gjenstander.

   Produktomtaler