Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Gjenta bestilling

Blaze Double Bridge RB4292N-601/11

Ray-Ban

15%
Ray-Ban
"“Fremtidige trendsettere med kompromissløs design”"
Ray-Ban
 • Blaze Double Bridge RB4292N-601/11 thumbnail
 • Blaze Double Bridge RB4292N-601/11 thumbnail
 • Blaze Double Bridge RB4292N-601/11 thumbnail

Vårt pris:1795 kr1526 kr Rek. pris:1880 kr

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
145 mm
Linsebredde:
62 mm
Linsehøyde:
46 mm
Nesebro:
14 mm
Stanglengde:
145 mm
Materiale:
Plast
Farge
Black
Farge på glass:
Grey Gradient
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

RB4292 fra legendariske Ray-Ban er en fremtidig klassiker.

I Ray-Bans nye kolleksjon Blaze finner du den utrolig fine RB4292. Meningen bak Blaze er å lage supermoderne omtolkninger av klassiske solbriller, ofte gjennom uortodokse valg av materialer og farger. RB4292 Blaze Double Bridge er en fremtidig trendsetter med et skikkelig sting. Et kompromissløst motestatement med en lekker moderne utstråling. Med sin doble nesebro i metall og frekke form er det her briller som ikke lar noen stå uberørt. På klassiske Ray-Ban-manér er de også like behagelige å ha på seg som de er vakre. Ta sjansen å bli først med en fremtidig klassiker!

Denne versjonen av RB3816 kommer i en brumelert og gullfarget utførelse med bruntonede glass.

Ray-Ban er varemerket som står bak flere av historiens mest berømte solbriller. Et blikk på deres solbriller holder for å forstå hvorfor Ray-bans omtales som «the king of coll». Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve definisjonen på vakker, tidløs design. Dette er ikke bare solbriller, men en hel livsstil. Ray-Ban ble tidlig det naturlige valget for rockestjerner og filmstjerner. Legendariske artister som Bob Dylan og Marilyn Monroe ble ofte sett i solbriller fra Ray-Ban. Vi på LensWay er veldige stolte over å kunne tilby solbriller fra Ray-ban til gunstige priser.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image