Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Velkommen tilbake !

  Oppdag fordelene med Mine Sider!

  • Lagre resept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorikk
  • Favoritter
  • Andre opplysninger
  • Gjenta bestilling

  Ray-Ban

  Ray-Ban

  Aviator RB3025JM-001X3

  Outlet
  Ray-Ban Aviator RB3025JM-001X3
  vertual mirror big image frame mask
  • Aviator RB3025JM-001X3 thumbnail
  • Aviator RB3025JM-001X3 thumbnail
  • Aviator RB3025JM-001X3 thumbnail

  1495 kr897 kr

  Gjennomsnittlig: 1.0 / 5 (1 vurdering)

  Prisene i vår outlet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

  Mål & Spesifikasjoner

  Bredde:
  138 mm
  Linsebredde:
  58 mm
  Linsehøyde:
  48 mm
  Nesebro:
  14 mm
  Stanglengde:
  135 mm
  Materiale:
  Metall
  Farge
  Red
  Farge på glass:
  Pink Gradient Brown
  Glasses Measurements

  Mer om produktene

  RB3025 Aviator er navnet på Ray-Bans første og mest legendariske solbrille.

  RB3025 Aviator fra den klassiske brilleprodusenten Ray-Ban er et par legendariske solbriller som blir mer populær for hvert år som går. Med sin tidløse design er RB3025 Aviator en av få solbriller som alle kjenner igjen.  Solbrillen kom på 1930-tallet og er forløperen til alle andre pilotbriller. Takket være sin innovative historie har Ray-Ban blitt et av verdens sterkeste varemerker, og RB3025 Aviator er solbrillen som startet det hele.

  Med sine tåreformede glass og delikate konstruksjon er RB3025 Aviator en modell som utstråler eleganse og kvalitet helt ut til tuppen av stengene. Trender kommer og går, men RB3025 Aviator er en solbrille som går igjen og påvirkes ikke av de nye trendene. Faktumet er at denne solbrillen har vært populær i over syv tiår og den dag i dag er Aviator en storfavoritt.

  De ovale og store glassene passer de fleste ansiktsformer, men kanskje fremfor alt de med en firkantet ansiktsform. Pilotbriller som RB3025 Aviator er for mange definisjonen på tidløs design. RB3025 Aviator ble hovedsakelig laget til det amerikanske flyvåpenet, som trengte en solbrille som kunne beskytte mot blending i luften.

  Ray-Ban Aviator er selvfølgelig også utrustet med glass som beskytter øynene dine mot solens farlige UV-stråler. I tillegg er glassene lekkert mørktonet. Ray-Bans klassiske logo er stilrent plassert på utsiden av stengene. Kjøp dine RB3025 Aviator her på LensWay, så får du bransjens beste service på kjøpet.

  Ray-Ban er varemerket som står bak flere av historiens mest berømte solbriller. Et blikk på deres solbriller holder for å forstå hvorfor Ray-bans omtales som «the king of coll». Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve definisjonen på vakker, tidløs design. Dette er ikke bare solbriller, men en hel livsstil. Ray-Ban ble tidlig det naturlige valget for rockestjerner og filmstjerner. Legendariske artister som Bob Dylan og Marilyn Monroe ble ofte sett i solbriller fra Ray-Ban. Vi på LensWay er veldige stolte over å kunne tilby solbriller fra Ray-ban til gunstige priser.

  Passform

  Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
  Glasses fit image

  Kommenter og vurder Aviator RB3025JM-001X3

  Vurder (1-5) * 

  Vurder (1-5)

  Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

  Produktomtaler

  (1 vurdering)

  1.0
  1

  Veldig skuffet over brillene. Det ser ut som om de er mørke blå både rundt å på glasset, men de er lyseblå rundt rammen å sorte glass. kjempe skuffet! Burde bytte bilde av disse brillene. Retur :(

  Finn alle linser her

  chooseCity@dd_eyeexams

  Kategori