Gå til kassen
  Air Optix for Astigmatism
  291 kr 359 kr
  19%

  Air Optix for Astigmatism

  Toriske linser

  291 kr 359 kr
  19%

  Air Optix for Astigmatisme fra Alcon er toriske månedslinser som slipper igjennom store mengder syre til dine øyne.

  Air Optix for Astigmatisme fra linseprodusenten Alcon er en av de toriske månedslinser som slipper igjennom mest syre til øynene. For å korrigere astigmatisme ( en vanlig inntreffende brytningsfeil ) trenger du toriske linser som Air Optix for Astigmatisme. Med sine tynne kanter er Air Optix for Astigmatisme dessuten linser som gir komfort på beste mulige måte. Når det gjelder toriske linser er det viktigst at de sitter bra på øynene for å motvirke symptom av uklart syn. Air Optix for Astigmatisme er utformet til å ligge stabilt i øynene, og kan derfor levere bra og jevn skarphet hele dagen.

  Air Optix for Astigmatisme fra CIBA Vision er toriske månedslinser som gjør ditt linsebruk behagelig og naturlig. Med sine fuktgivende egenskaper har Air Optix for Astigmatisme blitt veldig populær. Air Optix for Astigmatisme lar rett og slett dine øyne puste og trives godt. Air Optix for Astigmatisme er derfor et utmerket valg for deg som vanligvis lider av trøtte øyne mot slutten av dagen.

  Air Optix for Astigmatisme er produsert i toppmoderne silikonbasert materiale om slipper igjennom seks ganger så mye syre som tradisjonelle toriske linser. Dette er med andre ord linser som puster fantastisk bra, og risikoen for å påvirkes av irriterende øyne er dermed kraftig minimert. Pass på å kjøp Air Optix for Astigmatisme her på LensWay og få bransjens beste service med på kjøpet.

  Månedslinser kan brukes i opptil én måned. De skal tas ut og rengjøres hver kveld og settes inn igjen neste morgen. Følg alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

  Spesifikasjon

  Produsent
  Alcon
  Type
  Toriske månedslinser
  Styrkeomfang
  -10.00 til +6.00
  Basiskurve
  8.7
  Diameter
  14.5
  Cylinder
  -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
  Akse
  10 til 180
  Bæretid
  1 måned
  Materiale
  Lotrafilcon B
  Væskeinnhold
  33%
  Inn- og utmerking
  Ja, markeringslinjer 3, 6 og 9
  Håndteringsfargede
  Ja
  For å kunne bestille linser trenger du først å gjøre en synsundersøkelse hos en valgfri optiker. Optikeren skriver deretter ut en linseseddel som du kan begjære å få for å kunne kjøpe linser.

  Slik kan du etterspørre en linseseddel.

  Ring, send mail eller besøk optikeren. Det er vanlig at linseseddelen sendes per post eller leveres ut i butikken.
  Hei!
  Jeg kunne trenge min linseseddel, send den gjerne til:
  *Ditt navn
  *Din adresse
  Vanskeligere enn det er det ikke! Husk å besøke din optiker minst en gang i året for å sjekke om dine linsestyrker fortsatt stemmer.

  To måter å bestille på

  Röd knapp: Fyll i opplysningene fra din linseseddel manuelt. Denne får enten fra din optiker eller så står opplysningene på linseesken (dersom du har en slik fra tidligere).
  Grön knapp: ta et bilde eller last opp et bilde av strekkoden fra en gammel linseeske. Da lastes dine styrker og din linsetype opp automatisk og du trenger ikke å fylle ut noe selv.
  Følg instruksjonene og gå til kassen og betal. Linsene sendes i løpet av 24 timer dersom ikke annet er angitt.