Gå til kassen
   1-Day Acuvue TruEye
   909 kr

   1-Day Acuvue TruEye

   Endagslinser

   909 kr

   1-DAY ACUVUE® TruEye® er endagslinser fra Johnson & Johnson med høy pusteevne. 

   1-DAY ACUVUE® TruEye® fra den amerikanske linseprodusenten Johnson & Johnson er deres flaggskip blant kontaktlinser. Det teknologisk avanserte designet gjør at store mengder syre kan strømme gjennom linsene og nå dine øyne. 1-DAY ACUVUE® TruEye® tillater lar dine øyne puste på en naturlig måte enn majoriteten av dagens linser. Med 1-DAY ACUVUE® TruEye® har Johnson & Johnson helt enkelt produsert endagslinser som med sin høye komfort og kvalitet gjør underverk for ditt syn.

   For deg som sliter med tørre og følsomme øyne er 1-DAY ACUVUE® TruEye® et veldig bra valg. 1-DAY ACUVUE® TruEye® er endagslinser som med sin eksepsjonelle pusteevne gir deg hvite og friske øyne. Det er i tillegg like behagelig å bruke 1-DAY ACUVUE® TruEye® som det er å ikke bruke linser i det hele tatt.

   1-DAY ACUVUE® TruEye® er produsert av et silikonhydrogel-materiale som heter narafilcon B. Dette er et materiale som slipper gjennom store mengder med syre til øyet, som fører til friske øyne. 1-DAY ACUVUE® TruEye® er også utstyrt med tredje generasjons Hydraclear-teknologi, hvilket resulterer i ekstra myke og fuktige kontaktlinser. 1-DAY ACUVUE® TruEye® er de linsene fra Johnson & Johnsons som har den beste fuktgivende evnen. 1-DAY ACUVUE® TruEye® har dessuten markedes beste beskyttelse mot solens farlige UV-strålning. For å gjøre dem så brukervennlige som mulig er 1-DAY ACUVUE® TruEye® fargetonet med en blånyanse som gjør dem lette å sette i. Pass på å kjøpe 1-DAY ACUVUE® TruEye® her på LensWay og få bransjens beste service på kjøpet.

   Endagslinser kan brukes i én dag og skal kastes hver gang etter bruk. Følg alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

   Spesifikasjon

   Produsent
   Johnson & Johnson
   Type
   Endagslinser
   Styrkeomfang
   -12.00 till +6.00
   Basiskurve
   8.5, 9.0
   Diameter
   14.2
   Bæretid
   1 dag
   Materiale
   Narafilcon A
   Væskeinnhold
   46%
   Inn- og utmerking
   Ja, 1-2-3
   UV-beskyttelse
   Ja, minst 99% av UVB och 96% av UVA
   Håndteringsfargede
   Ja
   For å kunne bestille linser trenger du først å gjøre en synsundersøkelse hos en valgfri optiker. Optikeren skriver deretter ut en linseseddel som du kan begjære å få for å kunne kjøpe linser.

   Slik kan du etterspørre en linseseddel.

   Ring, send mail eller besøk optikeren. Det er vanlig at linseseddelen sendes per post eller leveres ut i butikken.
   Hei!
   Jeg kunne trenge min linseseddel, send den gjerne til:
   *Ditt navn
   *Din adresse
   Vanskeligere enn det er det ikke! Husk å besøke din optiker minst en gang i året for å sjekke om dine linsestyrker fortsatt stemmer.

   To måter å bestille på

   Svart knapp: Fyll i opplysningene fra din linseseddel manuelt. Denne får enten fra din optiker eller så står opplysningene på linseesken (dersom du har en slik fra tidligere).
   Grön knapp: ta et bilde eller last opp et bilde av strekkoden fra en gammel linseeske. Da lastes dine styrker og din linsetype opp automatisk og du trenger ikke å fylle ut noe selv.
   Følg instruksjonene og gå til kassen og betal. Linsene sendes i løpet av 24 timer dersom ikke annet er angitt.

   Slik starter du et linseabonnement

   1. Legg de produktene i kassen som di vil ha tilsendt hjem automatisk.
   2. Gå til kassen og velg å skape et abonnement av din ordre. Velg hvor ofte de skal leveres.
   3. Da er det klart! Nå kan du lene deg tilbake så fikser vi resten.
   • Alltid 10% rabatt og prisgaranti
   • Ingen bindingstid - enkel håndtering gjennom Mine Sider
   • Fri frakt
   Les mer her