Gå til kassen
   1-Day Acuvue TruEye
   728 kr 910 kr
   20%

   1-Day Acuvue TruEye

   Endagslinser

   728 kr 910 kr
   20%
   1-DAY ACUVUE® TruEye® kommer til å gå ut av produksjon i slutten av 2022. Visse styrker tas ut av produksjon tidligere,og dersom dine styrke er tomt i lager så anbefaler vi at du spør din optiker om et bytte til ACUVUE OASYS® 1-Day with HydraLuxe™.

   1-DAY ACUVUE® TruEye® fra den amerikanske linseprodusenten Johnson & Johnson er deres flaggskip blant kontaktlinser.

   Det teknologisk avanserte designet gjør at store mengder syre kan strømme gjennom linsene og nå dine øyne. 1-DAY ACUVUE® TruEye® tillater lar dine øyne puste på en naturlig måte enn majoriteten av dagens linser. Med 1-DAY ACUVUE® TruEye® har Johnson & Johnson helt enkelt produsert endagslinser som med sin høye komfort og kvalitet gjør underverk for ditt syn.

   For deg som sliter med tørre og følsomme øyne er 1-DAY ACUVUE® TruEye® et veldig bra valg. 1-DAY ACUVUE® TruEye® er endagslinser som med sin eksepsjonelle pusteevne gir deg hvite og friske øyne. Det er i tillegg like behagelig å bruke 1-DAY ACUVUE® TruEye® som det er å ikke bruke linser i det hele tatt.

   1-DAY ACUVUE® TruEye® er produsert av et silikonhydrogel-materiale som heter narafilcon B. Dette er et materiale som slipper gjennom store mengder med syre til øyet, som fører til friske øyne. 1-DAY ACUVUE® TruEye® er også utstyrt med tredje generasjons Hydraclear-teknologi, hvilket resulterer i ekstra myke og fuktige kontaktlinser. 1-DAY ACUVUE® TruEye® er de linsene fra Johnson & Johnsons som har den beste fuktgivende evnen. 1-DAY ACUVUE® TruEye® har dessuten markedes beste beskyttelse mot solens farlige UV-strålning. For å gjøre dem så brukervennlige som mulig er 1-DAY ACUVUE® TruEye® fargetonet med en blånyanse som gjør dem lette å sette i. Pass på å kjøpe 1-DAY ACUVUE® TruEye® her på LensWay og få bransjens beste service på kjøpet.

   Endagslinser kan brukes i én dag og skal kastes hver gang etter bruk. Følg alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

   Spesifikasjon

   Produsent
   Johnson & Johnson
   Type
   Endagslinser
   Styrkeomfang
   -12.00 till +6.00
   Basiskurve
   8.5, 9.0
   Diameter
   14.2
   Bæretid
   1 dag
   Materiale
   Narafilcon A
   Væskeinnhold
   46%
   Inn- og utmerking
   Ja, 1-2-3
   UV-beskyttelse
   Ja, minst 99% av UVB och 96% av UVA
   Håndteringsfargede
   Ja