Gå til kassen
  1-Day Acuvue TruEye
  273 kr 329 kr
  17%

  1-Day Acuvue TruEye

  Endagslinser

  273 kr 329 kr
  17%

  1-DAY ACUVUE® TruEye® er endagslinser fra Johnson & Johnson med høy pusteevne. 

  1-DAY ACUVUE® TruEye® fra den amerikanske linseprodusenten Johnson & Johnson er deres flaggskip blant kontaktlinser. Det teknologisk avanserte designet gjør at store mengder syre kan strømme gjennom linsene og nå dine øyne. 1-DAY ACUVUE® TruEye® tillater lar dine øyne puste på en naturlig måte enn majoriteten av dagens linser. Med 1-DAY ACUVUE® TruEye® har Johnson & Johnson helt enkelt produsert endagslinser som med sin høye komfort og kvalitet gjør underverk for ditt syn.

  For deg som sliter med tørre og følsomme øyne er 1-DAY ACUVUE® TruEye® et veldig bra valg. 1-DAY ACUVUE® TruEye® er endagslinser som med sin eksepsjonelle pusteevne gir deg hvite og friske øyne. Det er i tillegg like behagelig å bruke 1-DAY ACUVUE® TruEye® som det er å ikke bruke linser i det hele tatt.

  1-DAY ACUVUE® TruEye® er produsert av et silikonhydrogel-materiale som heter narafilcon B. Dette er et materiale som slipper gjennom store mengder med syre til øyet, som fører til friske øyne. 1-DAY ACUVUE® TruEye® er også utstyrt med tredje generasjons Hydraclear-teknologi, hvilket resulterer i ekstra myke og fuktige kontaktlinser. 1-DAY ACUVUE® TruEye® er de linsene fra Johnson & Johnsons som har den beste fuktgivende evnen. 1-DAY ACUVUE® TruEye® har dessuten markedes beste beskyttelse mot solens farlige UV-strålning. For å gjøre dem så brukervennlige som mulig er 1-DAY ACUVUE® TruEye® fargetonet med en blånyanse som gjør dem lette å sette i. Pass på å kjøpe 1-DAY ACUVUE® TruEye® her på LensWay og få bransjens beste service på kjøpet.

  Endagslinser kan brukes i én dag og skal kastes hver gang etter bruk. Følg alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

  Spesifikasjon

  Produsent
  Johnson & Johnson
  Type
  Endagslinser
  Styrkeomfang
  -12.00 till +6.00
  Basiskurve
  8.5, 9.0
  Diameter
  14.2
  Bæretid
  1 dag
  Materiale
  Narafilcon A
  Væskeinnhold
  46%
  Inn- og utmerking
  Ja, 1-2-3
  UV-beskyttelse
  Ja, minst 99% av UVB och 96% av UVA
  Håndteringsfargede
  Ja
  For å kunne bestille linser trenger du først å gjøre en synsundersøkelse hos en valgfri optiker. Optikeren skriver deretter ut en linseseddel som du kan begjære å få for å kunne kjøpe linser.

  Slik kan du etterspørre en linseseddel.

  Ring, send mail eller besøk optikeren. Det er vanlig at linseseddelen sendes per post eller leveres ut i butikken.
  Hei!
  Jeg kunne trenge min linseseddel, send den gjerne til:
  *Ditt navn
  *Din adresse
  Vanskeligere enn det er det ikke! Husk å besøke din optiker minst en gang i året for å sjekke om dine linsestyrker fortsatt stemmer.

  To måter å bestille på

  Röd knapp: Fyll i opplysningene fra din linseseddel manuelt. Denne får enten fra din optiker eller så står opplysningene på linseesken (dersom du har en slik fra tidligere).
  Grön knapp: ta et bilde eller last opp et bilde av strekkoden fra en gammel linseeske. Da lastes dine styrker og din linsetype opp automatisk og du trenger ikke å fylle ut noe selv.
  Følg instruksjonene og gå til kassen og betal. Linsene sendes i løpet av 24 timer dersom ikke annet er angitt.